Работа при нас

За да поддържаме висок стандарт на работа, ние от Спиди търсим силно мотивирани хора, с които да постигнем нашите цели. Ценим много високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Даваме възможност за изява на можещи и знаещи специалисти, които желаят да станат част от екипа на Спиди.

Ние инвестираме в хората и ги подкрепяме, чрез предоставяне на подходящи програми за обучения. Вярваме, че мотивираният и добре обучен екип е ключовият фактор за успеха ни!

Всички документи, които постъпват в отдел „ Човешки ресурси”  се разглеждат при строга конфиденциалност и в съответствие със ЗЗЛД. Преценяват се предимствата на всеки един кандидат. Съгласно възприетите процедури на работа, единствено одобрените по документи кандидати получават обратна връзка. Останалата част от кандидатурите се запазват в база данни, за бъдещи подходящи за тях свободни работни позиции.

Ако имате желание да станете част от екипа на Спиди, но не откривате търсената от Вас позиция сред обявите, моля да попълните Вашата кандидатура чрез Формуляр за кандидатстване или изпратете актуално CV на имейл: [email protected].